Der er sket forandringer herhjemme i denne uge og lad os bare springe ud i det!

  1. H. arbejder ikke længere om natten (YAY!).
  2. Min job afprøvning er blevet forlænget (igen).

Slut med nattearbejde til H

H. arbejder nu om dagen og det betyder, at vi for første gang i flere år skal have en rigtig hr. og fru Danmark hverdag. Vi har fx god tid til at spise aftensmad, kan gå aftenture med Lilo og Stitch og vi kan sove sammen hver nat, det er skønt!

Efter H. er begyndt at arbejde om dagen, er jeg faktisk også begyndt at sove bedre.
Jeg vågner stadig, men det føles som om jeg får en dybere nattesøvn.

Men af en eller anden grund, har jeg haft mindre overskud i denne uge.
Hvis du følger med på min Instagram, har du måske bemærket at jeg ikke har opdateret andet end min story ind imellem. Der har simpelthen ikke været energi eller overskud til mere.
Jeg har været træt. Træt og søvnig, men jeg har ikke kunne finde ro.
Jeg har ellers forsøgt med mine sædvanlige metoder når øvelser og dybe vejrtrækninger ikke er nok. Men uanset hvor mange dårlige film jeg satte på, hvor meget mindfulness jeg udøvede, ja.. listen fortsætter og du har nok fanget pointen, lige meget hjalp det. Jeg var stadig træt og søvnig. Og rastløs. Hvis man er træt og søvnig, men ikke kan sove eller finde ro, så er det en prøvelse at skulle ligge stille!

Jeg har tænkt meget over, hvad der har fået min krop til at reagere så voldsomt og er kommet frem til min helt egen lille hypotese; Forandring er en udfordring, også selvom de er til det bedre.

I mit hovede giver det ok mening.
I forhold til mit job og hvil derefter var intet i teorien forandret, men resten af dagen var forandret. Ikke meget, slet ikke faktisk, men nok til at jeg skulle tænke over det.
Det gode ved min hypotese er, at det derfor bør bliver bedre allerede i næste uge for så er det ikke lige så nyt længere. Se dét er godt nyt, så dén kører vi med!

 

Forlængelse af min jobafprøvnings periode

Denne her har jeg det lettere ambivalent med.
På den ene side er jeg dødtræt af, at jeg endnu en gang er blevet forlænget.
Jeg vil jo bare så gerne afsluttes og få en afklaring på ¨alt det her.¨ Det er trods alt fire år siden ulykkesnatten og jeg vil gerne kunne føre en samtale med nye mennesker, uden at skulle nævne den.

Jovist, der er mange andre ting at snakke med nye mennesker om. Men helt ærligt, hvilket spørgsmål får du så oftest af nye mennesker: a) Hvad er dine interesser? eller b) Hvad laver du så til hverdag?

På den anden side er jeg glad for, at jeg nu har muligheden for at øge mit timetal.
Desuden er jeg vildt glad for min praktikplads. Jeg får gode, lærerige opgaver, så tiden flyver afsted. Jeg har faktisk på ingen måde travlt med at komme videre og jo mere erfaring jeg kan suge til mig, jo bedre. Såå.. det jeg prøver at sige er vel i virkeligheden, at forlængelsen er en god ting?
Ja, det må være konklusionen!

Summa summarum: det går godt her. H. og jeg har fået en ny hverdag og jeg får mulighed for at arbejde endnu mere, med det jeg brænder for. Ja, alt er godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *