Få overblikket over hele din måned på 1 time (eller mindre) med

Brugermanualen

Den komplette trin-for-trin-guide til at planlægge din tid og energi, så du rent faktisk når dine mål – uden at være låst til et skema.

Kender du det her:

Du skal have styr på..

 • Den næste uges planer og aktiviteter
 • Vasketøjsbunken fra sidste uge
 • Oprydning og rengøring i hjemmet
 • Rent sengetøj på + vask af det brugte
 • Madplan og indkøb til den næste uge
 • De projekter der stadig ligger og venter i skuffen
 • Om er energi til en café aftale med din veninde?

 

Så kender du måske også det her:

 • Du skriver det hele ned på en liste
 • Du vælger de vigtigste punkter på din liste
 • Herefter sætter du dem i kalenderen

..blot for at konstatere at planlægningen ikke holder i virkeligheden.

 

Nu står du i dilemmaet:

 • Skal du aflyse dine planer? eller 2) Forsøge at trumfe din planlægning i gennem? – med fare for, at du alligevel ender i scenarie 1 – du må aflyse (Æv…).

 

Hvis du kender det, så er her 2 nyheder til dig – en dårlig og en god.

Først den dårlige:

Det er ikke fordi, du ikke kan planlægge noget i dit liv. Problemet ligger med stor sandsynlighed i, at du enten har haft for løs planlægning eller for stram planlægning.

Den gode nyhed er til gengæld:

Med de rette værktøjer kan du faktisk komme i mål med din planlægning. Jo, det kan du – også selvom du ikke kan forudsige, hvordan din krop har det i morgen. 

Brugermanualen vil give dig:

N

Redskaberne til at planlægge en hverdag skræddersyet efter dine behov

N

Overblikket over opgaver som fx vasketøj, madplan og rengøring

N

De 2 simple steps til at gøre dine mål ultra konkrete - så du når dem

N

Den effektive metode til at føre dine aktiviteter i din kalender, så du ikke skal udskyde (eller aflyse) dine planer i løbet af dagen

N

Ro til at være fuldt ud tilstede i nuet i hverdagen, det hele er nemlig ude af hovedet - skønt!

N

Opskriften til at skabe din personlige Brugermanual, så du kan planlægge din tid og energi - uden at binde dig til et fast skema.

L

Effektive bonus sheets til at sætte dig selv op til succes

Udtalelser

Det siger andre om Brugermanualen

{

“Jeg har prøvet at planlægge min tid på andre måder, men det har bare aldrig rigtigt fungeret for mig. Men dét her fungerer for mig, både for mit hovede og min krop.”

{

Det gør en kæmpe forskel at få det ud af hovedet og sat i et system, der giver mening. Jeg behøver ikke længere tænke på alle tingene hele tiden. Det hele står jo i min kalender.

{

“Jeg er ret vild med at det kan gøres så personligt. Der er ikke en kasse jeg skal passes ned i ift. sygdom eller andet. Det handler om mig og min måde at bruge min tid og min energi.”

{

“Jeg kan se og mærke, at det faktisk virker at planlægge min tid og energi på denne måde. Jeg har ro i min hverdag og kan være til stede med familien – fordi jeg har et overblik.

Ku’ det her godt være dig?

V

Jeg vil bare gerne have mere ro i min hverdag..

V

Jeg føler hele tiden, der er noget jeg skal tænke på, huske eller gøre..

V

Jeg har svært ved at være tilstede i nuet, fordi mit hovede kører rundt..

V

Jeg kan ikke slappe af i mine hvil, for der er så meget jeg burde gøre..

V

Jeg har så meget jeg gerne vil, men jeg kan ikke se, hvor jeg skal finde tiden..

Når du investerer i Brugermanualen får du med det samme adgang til værktøjer, der viser dig præcist hvordan du kan planlægge din hverdag, så du faktisk når i mål.

til et liv med overblik, overskud og mere ro

De 4 simple steps

Step 1

Månedsmål

Vi starter med at se på de mål, opgaver og aktiviteter, du gerne vil kunne sætte kryds ved, før kalenderen viser en ny måned.

Step 2

Step-by-step plan

Du får den effektive step-by-step plan, så du også kommer i mål – ja tak!

Step 3

De 4 kalendere

Du får mit gennemtestede system til at inddele dine aktiviteter i din kalender, der giver et overblik over både din tid og dit energiforbrug. 

Step 4

Kreative kasser

Her lærer du, hvordan du får mest ud af din egen Brugermanual og danner rammer, som skaber frihed med struktur.

L

visuel bonus

Bonus skemaer til dig der elsker at have et visuelt overblik over alle dine aktiviteter fordelt på måneden, ugen og/eller enkelte dage.

Hvorfor virker Brugermanualen?

Som med så mange andre ting i denne verden, så virker Brugermanualen, fordi jeg selv har gået vejen. I get it!

Jeg kender alt til at leve et liv med uforudsete ekstraregninger fra kroppen og frustrationen i at bruge tid på at planlægge en uge, der så ikke holder og sidde tilbage med dobbelt op på tankekaos. I get it!

Netop derfor har jeg skabt Brugermanualen.

Fordi den giver overblikket uden at have en så stram struktur at det bliver mere bøvlet at opdatere den, når livet sker, end at lægge rent sengetøj på.

Din investering for din helt egen “aldrig mere usikker på mine aktiviteter og gøremål“ manual er:

499 kr. 

(Jo, du læste rigtigt! Det svarer nogenlunde til prisen på den take-away til familien, man er nødt til at bestille i stedet for den ellers planlagte lasagne, fordi man igen ikke har energi til madlavningen. Det stopper heldigvis nu.)

Om 5 min. kan du være i gang med Brugermanualen

Jeg har pakket alt du får brug for, for at skabe din unikke Brugermanual til en hverdag med mere overskud i ét dokument, som du får tilsendt via. mail, så snart du har tastet dine oplysninger og trykket bestil.

Stadig i tvivl om Brugermanualen er noget for dig?

3 argumenter for at gå i gang nu:

$

#1 For få timer af din dyrebare tid (og energi) og et par hundrede kroner, kommer du til at forstå og bruge de enkle principper, der sikrer din balance i energien måned efter måned - med én samlet indsats. Lige om lidt ved du nemlig alt du får brug for, for at strukturere din planlægning, så du kan få mere ro i hverdagen og livet.

$

#2 Denne step-by-step guide vil med garanti give dig en følelse af mere frihed og ro. Du får metoderne til at strukturere dine aktiviteter og daglige gøremål, på en fleksibel måde, der matcher lige præcis dig og din energi, så du slipper for at stresse, presse dig selv eller overtænke dine aktiviteter fra nu af.

$

#3 Jeg har sat mig ind i alt om planlægning. Jeg har læst, testet, lært og testet igen. Jeg har plukket i forskellige metoder og mikset det med de redskaber, jeg ved, (fra mig selv og mine klienter) fungerer i et liv med kronisk sygdom. Så du ikke behøver. Du får alle pointerne, klappet og klar uden omsvøb hér - så du kan få succes med din egen Brugermanual og leve et liv med mere frihed og overskud.