Første dag i praktikken er ovre og jeg er godt brugt, men jeg er GLAD!
Det er så småt ved at gå op for mig, at jeg rent faktisk har fået den praktikplads jeg drømte om med opgaver indenfor mit felt, og at det hele virkelig sker for mig. Ikke helt, men næsten.

Så nu tør jeg også fortælle, hvor jeg er startet i praktik.
Min praktikplads er ved Creativ Company. Hvis du er til kreativitet og diy bør du helt sikkert tage et klik over på deres side. De har alt et krea hjerte måtte begære. Jeg har med vilje ikke klikket ind på deres juleprodukter. Jeg har ingen selvkontrol når det kommer til julepynt!

 

Forberedelse til første dag i praktik

Jeg havde forberedt mig godt. Min morgenrutine var indøvet og jeg havde derfor god tid til en solid morgenmad, hvil og øvelser. Alligevel var jeg nervøs. Faktisk vekslede jeg konstant imellem at trippe af spænding og være ved at brække kaffen op igen. Ifølge H. var jeg mere nervøs imorges end jeg har været inden mine eksaminer. Inklusiv den dag jeg skulle forsvare min BA. Meeen i mit hovede var nervøsiteten (heldigvis) højere før min sidste eksamen end den var i dag. I dag var jeg også spændt. Det var dén del jeg valgte at fokusere på, da jeg satte mig i bilen og kørte mod Holstebro.

Dagen startede med en rundvisning rundt i alle afdelinger + lageret og det er altså ikke så lidt sagt, det er virkelig stort! Jeg er glad for, jeg ikke gik alene for så havde jeg da først fundet tilbage til jul.

Ja.. jeg er typen, der går den forkerte vej ud af en butik og først opdager det to butikker senere..

Heldigvis er det ikke meningen, jeg skal arbejde der som turguide. Jeg skal arbejde med sociale medier og jeg fik en lille forsmag på det idag og selvom det kun var et par timer, så elsker jeg at være tilbage ¨i felten¨ igen og jeg glæder mig til at følge processen i de ting jeg er med indover!

 

En ægte klassiker fra min side

Nu tænker du måske at det er ved at blive lidt for rosenrødt? Bare rolig.. jeg lavede en typisk Sanne!
Jeg havde helt styr på, hvornår jeg skulle hvad hele morgenen og havde endda lagt tøjet frem aftenen før. Der var bare ét problem.. jeg havde kun testet mit nye make-up af to gange og det plejer at være nok, (og her kommer den) MEN det var åbenbart ikke nok.
Jeg havde godt lagt mærke til at flere kiggede lidt underligt på mit ansigt, men jeg gik bare ud fra det var mine øjenbryn de kiggede på. De er tatoverede, ret markante og så har jeg ((naturligt)) kulsorte hår.
Da jeg kom hjem fandt jeg dog ud af, at det nok ikke var øjenbrynene der tog opmærksomheden..
I min spænding fra morgenstunden af, har jeg åbenbart skambrugt mit make-up og jeg lignede derfor mest af alt en porcelænsdukke, der var krakeleret og derefter lagt på loftet i et par årtier.
Flot Sanne, virkelig flot!
Den gode nyhed er så at jeg kun har hilst på samtlige medarbejdere og gået rundt i kantinen to gange. Så det er der nok ikke særlig mange der har lagt mærke til..  Ironi kan forekomme.

Efter at have renset mit ansigt og bedt til diverse helgener om forladelse og en chance for et nyt førstehåndsindtryk blandt ca. 180 medarbejdere, er jeg ved at et normalt blodtryk igen.

 

Klar på nye udfordringer

Trods et typisk Sanne moment, er jeg fortrøstningsfuld. Jeg har haft en god dag, mødt nogle søde mennesker og jeg glæder mig helt vildt til mandag, hvor jeg igen skal afsted!
Jeg fejrede dagen med en wannabe Piña Colada (kokos-yoghurt og anans smoothie) og friskplukkede blomster. For uanset hvor dum jeg har set ud foran alle de mennesker, så kan jeg gå glad i seng og dét er værd at fejre!

Læs mere

1 comment on “Første dag i praktik”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *