Et 12 ugers 1:1 forløb til dig, der vil leve livet fuldt ud i accept, balance og frihed.
– Selvom du også lever med kronisk sygdom.

Genstart Dit Liv

Lær hvordan du finder ind til kernen i din identitet, skaber et liv ud fra dine værdier og bevarer balancen i energibudgettet UDEN føle dig fastlåst til et skema.

Forestil dig…

..at du har accepteret din kroniske sygdom og lever et liv med balance, ro og overskud.

..at du ved, hvilket liv du drømmer om og føler dig værdig til leve det liv.

..at du er løsrevet fra andres meninger + forventninger til hvem du bør være.

..at du har dybe forhold, hvor du føler dig forstået og set for alt, der er dig.

Genkender du også det her:

  • Det er en udfordring at finde overskud i hverdagen selvom du har opmærksomheden rettet på din krops signaler, tager hvil i løbet af dagen og planlægger dine aktiviteter.

  • Du leder efter et mønster i din energi, så du kan få en dag uden ekstra regninger på smerte kontoen eller aflyste aftaler med dig selv og dine nærmeste.

  • Selvom du har nogle skønne mennesker i dit liv, kan du alligevel føle dig alene i din proces.

  • Det er frustrerende når din omgangskreds ikke forstår dig og det giver dig en følelse af, at det måske er bedst at feje din oplevelse ind under gulvtæppet i stedet.

  • Der bliver brugt timer på at gruble over, hvad der kommer til at ske i fremtiden og hvordan du skal forholde dig til den, familie, venner, arbejdssituation og dig selv.

  • Du tror på, at der er mere til dig i dette liv, men har svært ved at se hvad og hvordan.

Der er en anden måde at leve sit liv med kronisk sygdom på

Hej skønne,

Mit navn er Sanne

Jeg er 90’er barn og kvinden bag 1:1 mentorforløbet Genstart Dit Liv. Trust me, jeg kender alt til de udfordringer og følelser, der bobler under (og over) overfladen, når hele ens liv bliver vendt på hovedet og der ikke findes en magisk blå pille, eller nogen, der kan fortælle HVAD man skal gøre, for at finde ind til sig selv igen.

Efter en bilulykke i 2014, hvor jeg bl.a brækkede ryggen og deraf fik kroniske smerter, og senere i 2018 en Multipel Sklerose diagnose knækkede jeg koden til, at finde ind til min kerne og skabe et liv, der matchede min krop og mine drømme og mål i livet.

På det tidspunkt brugte jeg Instagram som en personlig blog, hvor jeg delte mine erfaringer og fandt hurtigt ud af, at de simple metoder, jeg selv fandt frem til, også virkede for andre!

Jeg traf en beslutning om at nørde ned i teorierne bag, hvorfor de her ting virkede, investerede i flere mentorer, kurser, forløb mm. i både ind- og udland og dedikere min tid til at udvikle et effektivt og resultatskabende forløb. Al min erfaring og tillærte viden fra de sidste 6 år blev kogt ned til de essentielle ændringer, der har gjort at jeg i dag lever mit bedste liv, med kronisk sygdom.

Det er historien om, hvordan Genstart Dit Liv forløbet blev skabt!

Hvad siger tidligere klienter?

Klientudtalelser

{
“Jeg har vidst at jeg manglede noget, bare ikke hvad. Jeg har gået til psykiater i 10 år, men efter 3 uger på GDL er jeg rykket længere end jeg har før!”
{

“Efter bare 2 uger på GDL havde jeg fået mere ud af det, end jeg havde håbet på, da jeg investerede i forløbet. Jeg elsker mit nye liv og glæder mig til at se, hvad der venter.”

Genstart Dit Liv forløbet vil give dig:

N

Vejen til at identificere hvem du er i din kerne og en klar vision for, hvad det vil sige for dig at leve dit bedste liv

N

Redskaber til mere overblik i hverdagen, så du kan slippe bekymringerne om den næste aktivitet og i stedet fokusere på det, der sker her og nu

N

Viden omkring hvordan du italesætter dine grænser, behov og ønsker til familie og venner, så de forstår, hvad du prøver at forklare dem

N

Et dybt indblik i, hvilke historier der tilhører dig og hvad der ikke længere skal være en del af dit liv + værktøjer der vil gøre det naturligt for dig at leve fra din sandhed

Derudover får du min samling af redskaber, step by step guides og mindset hacks, der bl.a. indeholder:

N

Mindset Hacks lærer dig at se på dit liv og dine erfaringer i et nyt lys, der ændrer din måde at se livet på og giver dig opskriften på at vende dine tanker fra frygt til power

N

Energibudgettet kaster lys over, hvor du spænder ben for dig selv + giver dig de fire typer af energi, du skal kende for at planlægge et effektivt energibudget

N

7 trin til bevidst kommunikation der gør svære samtaler simple at gå til. Din step by step guide til enhver samtale

N

Kerne Kompasset bliver dit livs vejviser. Get ready to manifest your dream life!

Test dig selv

Er GDL det rette for dig lige nu?

V

Jeg drømmer om mere i livet, men ved ikke, hvor jeg skal starte..

V

Jeg vil gerne have en mere overskuelig hverdag med en struktur (der faktisk virker) og samtidig føle mig fri til at leve livet.

V

Jeg ønsker at have dybe forhold med min familie og venner, hvor vi de forstår, det jeg siger og jeg føler mig set og accepteret for alt jeg er.

V

Jeg drømmer om at kunne træde selvsikkert ind til ethvert selskab, med ro i maven, fordi jeg hviler trygt i min kerne, ved hvem jeg er og stoler på mig selv.

V

Jeg vil gerne have en i mit hjørne, som jeg véd, at jeg kan stole 100% på. En der selv har gået vejen og virkelig forstår mig og det jeg går igennem.

V

Jeg er klar til at finde ind til min kerne og skabe det liv, jeg drømmer om.

Hvad ville det betyde for din livskvalitet, din frihed og din glæde at skabe det liv, du mærker kalde på dig?

Hvorfor vælge mig som din mentor?:

Jeg er her for dig for hver dag, og vi taler sammen hver eneste uge i de 3 måneder gennem din transformation hos mig.

I practice what I teach! Jeg lærer dig udelukkende de metoder, jeg selv ved virker, fordi jeg bruger dem hver dag til at skabe og leve mit bedste liv.

Jeg lærer dig de simple teknikker, der gør at jeg har en hverdag, der matcher min krop og sjæl, hvor praktiske gøremål, en social kalender, personlige mål og udvikling harmonerer.

Jeg spilder ikke din tid. Du kommer ikke til at få de ting, du allerede har fået fra kommunens tilbud eller smerteklinikken. Vi bruger kun tid på de ting, jeg ved du mangler.

Du får alt mit guld! Jeg har gjort al mit materiale simpelt og overskueligt og alt overflødigt er skåret fra. Du kommer kun til at bruge energi på det, der faktisk gør en forskel

Jeg har selv gået vejen og forstår, hvordan det føles at få sit liv vendt 180 grader. I get it!

Vi knytter et særligt bånd. Jeg står 100% i dit hjørne, det er kun dig og mig i de 3 måneder og vi går hele vejen sammen.

Sådan ser de 12 uger på Genstart Dit Liv ud

Forløbets opbygning

Modul 1

Disney Dream

Vores tanker skaber vores virkelighed, så derfor starter vi hér. Forbered dig på at drømme stort og finde ind til essensen af, hvad det vil sige at leve dit bedste liv – for dig.

This is where the magic begins.

Modul 2

Harddisk Hacks

Her afslører vi de begrænsende historier, der ubevidst har holdt dig tilbage og ikke hører til hos dig. Du lærer, hvordan du hacker din hjerne og skaber nye stier, der støtter dig, så du ubevidst vil skabe det liv, du drømmer om herfra. 

Modul 3

Energibudgettet

Lær hvad der påvirker din energi og bliv opmærksom på, hvor du spænder ben for dig selv. På dette modul får du desuden simple go-to redskaber til at skabe mere overblik og flow i hverdagen. Struktur og fleksibilitet er nøgleordene – I’ll teach you how!

Modul 4

Accept

I dette modul vil du få en dybere forståelse af dig selv + den måde du har navigeret i livet på. Du lærer, hvordan de tunge sten i rygsækken kan bruges som trædesten på din vej frem og kommer du til at se dine erfaringer i et nyt perspektiv.

Modul 5

Identitet

Her kommer vi ind til kernen og stiller skarpt på, hvem du er, hvilke værdier du har og hvordan de kan blive en del af dit liv nu. Du kommer til at lære dig selv så godt at kende, at du kan træde selvsikkert ind i ethvert rum med en ro i maven, fordi du ved at du allerede er og har alt du får brug for, for at navigere i det, der kommer din vej.

Modul 6

Kommunikation

For at kunne leve vores bedste liv ud fra vores kerne er det vigtigt også at kunne  navigere i sociale situationer. Du lærer, hvordan du siger ja tak og nej tak til invitationer med ro i maven, at sætte grænser for dig selv og andre på en kærlig måde, hvordan du svarer på onkel Jørgens spørgsmål og så lærer du teknikken bag, hvordan du får familie og venner til at forstå, det du har forklaret dem så mange gange.

Modul 7

Genstartknappen

Når vi når til Genstartknappen står det klart, hvilke elementer fra den tidligere version, der skal med og hvilke, der ikke skal med videre i din nye version. Vi samler al din viden fra vores tid sammen, så du har et simpelt og klart overblik over, hvordan du fortsætter din nye sti.

Og selvom jeg har svært ved at give slip på dig efter 3 måneder sammen, så er du nu klar til at stå på egne ben og bruge alt det, du har lært i vores tid sammen.

Vores sidste uge sammen starter med en fokuseret 1:1 session, hvor vi lægger en klar plan for, hvad du skal nu. Jeg sender dig ud i verden med den vildeste selvtillid, ro og tro på dig selv. Du er klar til at leve dit bedste liv!

Hvad siger tidligere klienter?

Klientudtalelser

{

Hvad vil du sige til dem, som overvejer GDL?

“Gør det! Det er dig selv du gør en tjeneste. Jeg gjorde mig den tjeneste og har på ingen måde fortrudt. Min kæreste og jeg snakker stadig om, hvordan det var det bedste jeg kunne have gjort for mig selv.”

Læs mere

Hvordan så dit liv ud før GDL?

“Jeg tvivlede ekstremt meget på mig selv. Satte spørgsmålstegn ved alt jeg gjorde og alt hvad jeg tænkte. Jeg var ekstremt hjælpsom, på bekostning af mig selv, og tænkte ikke over, hvad jeg havde brug for. I det store hele var jeg bare ikke god nok.”

 

Hvordan ser dit liv ud efter GDL?

“Jeg står meget stærkere i mig selv og jeg tror mere på mig selv. Jeg har meget mere fokus på at have en god balance i min hverdag, så jeg har mulighed for være den, jeg faktisk ønsker at være og ikke den som andre mennesker tror eller vil have jeg skal være.”

 

Hvad er den vigtigste mindset ændring, du har lært?

“Det hele i sig selv er rigtig vigtigt, men hvis jeg kun skal sige én ting, er det nok det her med at jeg er blevet bevidst om mit mindset og om, hvad der sker i hovedet, når de forskellige ting kommer væltende. Jeg går ind til tingene med en følelse at at jeg er god nok som jeg er og jeg skal nok klare det, der kommer.”

 

Hvad er det mest værdifulde ved mig som din mentor?

“Din dedikation. Man kan virkelig mærke, hvor meget du brænder for det her forløb. Hvis man matcher forløbet og er heldig at komme på det, så får man den bedste mentor, man kunne ønske sig. Sanne har betydet så meget for mig. Hun er sku’ bare go og hun er der, når man har brug for det. Så tak Sanne.”

Hvad vil du sige til dem, som overvejer at booke en afklaringssamtale?

“Hvis du ikke allerede har booket en samtale, så gør det. Jeg fik så meget ud af den samtale allerede inden jeg overvejede om jeg skulle på forløbet.¨Du får en skøn snak, med en rigtig skøn kvinde og du har mulighed for allerede dér, at lære noget om dig selv.”

 

Noget andet du har lyst til at dele?

“Når jeg ser på mit liv nu kontra før GDL forløbet er der milevidt forskel. Før frygtede jeg det hele, der var altid noget at være bange for. Nu lever jeg livet. Det betyder ikke at jeg kan gå på vandet, men det føles alligevel lidt sådan nogle gange.”

Næste runde på GDL starter i februar 2024

Din mulighed for at arbejde sammen med mig

Næste runde på GDL åbner i februar 2024

Jeg åbner op for pladserne og afklaringssamtaler i januar 2024.

Vi starter i uge 6 og kører 3 måneder frem (12 uger).

Genstart Dit Liv er 1:1 forløb. Jeg er der 100% for dig, der er ingen indblanding fra nogen andre, og vi taler direkte ind i det du går igennem. Og vi går hele vejen sammen.

Genstart Dit Liv

Genstart Dit Liv er et 3 måneders mentorforløb for dig, der ikke vil vente længere: Du er klar til at skabe det liv, du kan mærke kalder på dig, nu!

Dette får du:

N

12 x 45 min. dybdegående mentor sessioner pr. telefon ^dvs. vi taler sammen hver eneste uge i 3 måneder.

N

Materiale, værktøjer og øvelser hver uge efter vores session.Støtte, motivation og konkrete råd via. tekst- og talebeskeder på Instagram til det du går igennem i løbet af vores tid sammen.

N

Svar fra mig inden for 24 timer i hverdagene.

N

Sammen sørger vi for, at du får implementeret alt det du lærer, så du kan se resultaterne og skabe det liv, du drømmer om.

Hvad ville det betyde for dig, at have en i dit hjørne de næste 3 måneder til denne transformation?

Nysgerrig på hvilket liv du kan skabe?

Skal vi arbejde sammen de næste 3 måneder for at skabe det liv, der matcher dine drømme og værdier? Klik på knappen herunder for at booke en 45 min. afklaringssamtale pr. telefon med mig.

Vi ser på 2 ting i vores snak:

1: Er GDL det rette match?

  1. Skal det være nu?

Jeg tager kun dem ind, som jeg ved vil få 100% ud af et forløb hos mig.

Er vi det rette match, får vi de vildeste 3 måneder sammen!

Hvis ikke, så har vi to bare lært hinanden bedre at kende (yay) og jeg sender dig videre med mit bedste tip til, hvad du kan fokusere på som dit næste step til at leve dit liv.

Let’s do this!