Få de top testede systemer til overblik og ro i hverdagen, på 6 ugers ‘vi gør det sammen’ forløbet:

Genvejstasten

Sådan skaber du støttende rutiner, der gør en reelt forskel for din energi, så du har roen til at leve dit bedste liv – nu.

Forestil dig…

..at du mærker en ro i hverdagen og føler at du har plads til at leve dit liv.

..at du har et gennemtestet system, der giver overblikket over din hverdag og gøremål.

..at du støtter din krop med bevægelse og nærende kost hver dag – og nyder det.

..at du har en klar plan (som du rent faktisk tror på) til at komme i mål med projekter.

..at du ved, hvordan du kommer tilbage til dine gode vaner, når du kommer ud af flow.

 

Genvejstasten er et 6-ugers ‘vi går vejen sammen’ gruppeforløb, der giver dig metoderne til at skabe et overblik over din hverdag og din energi på en fleksibel måde, der fungerer i et liv med uforudsigelighed. Du får de bedste genveje, der giver ro i hovedet, så du har mere overskud til at møde op som dit bedste jeg. 

Det får du på forløbet:

N

Et kalendersystem der giver dig et overblik over både dine planer og din energi - som ikke dræner dig, hver gang dine planer ændrer sig i løbet af dagen.

N

Tjeklister, skemaer og værktøjer, du kan bruge igen og igen, der frigiver mentalt overskud, så du kan bruge din energi på at leve dit liv imens det sker.

N

En dybere forståelsen for de universelle love der afgør, hvordan du manifesterer dét liv, du mærker ligger til dig + metoderne til at træde ind i det liv nu.

N

Den gennemtestede metode til at holde fast i din nye kurs efter forløbet - også når livet sker.

Hvordan vil det føles at leve livet med mere ro og overskud?

Hvad siger tidligere klienter?

Klientudtalelser

{

“Det gør virkelig en seriøs forskel for min energi at have overblikket på denne måde! Jeg glæder mig til en ny uge nu – fordi jeg ved at jeg er klar.”

{

“Nu kan jeg rent faktisk være 100% tilstede og nyde tiden sammen med mine børn, i stedet for at køre rundt i tankespindet om alt det, der skal være styr på. Det er en fantastisk følelse!”

Sådan ser de 6 uger på Genvejstasten ud

Forløbets opbygning

Modul 1

Kom flyvende fra start

Sæt barren til succes og gør det krystalklart, hvordan du får succes med dit forløb. Du får en dybere indsigt i, hvordan vi bedst kan hacke vores mindset til succes + direkte genveje, der gør det simpelt at implementere det fra day one.

Modul 2

Bevidst manifestation

Forstå hemmeligheden bag manifestation, lær at fjerne de indre blokeringer der lige nu holder dig tilbage og lær hvordan du kan øge din frekvens til at matche den virkelighed, du ønsker. Dit bedste liv blive så tydeligt for dig, at du næsten kan smage det på dette modul. 

Modul 3

Kalenderføring, tid og energi

¨Balance i hverdagen¨ er en frase, der ofte bliver kastet lidt let rundt med. Så hvad vil det i sige at have balance og hvordan ser det ud? På dette modul får du de 4 kalendere, du skal bruge for at kende dit energiforbrug og se hvor du kan sætte ind for at skabe din balance. Du får metoden til at skabe en struktur i din hverdag – uden at skulle tjekke din kalender hver time eller gå på kompromis med din frihed. It get’s to be simple.

Modul 4

Sæt fart på resultaterne med genveje

Uden integrering er viden uden værdi. Derfor har vi på dette modul fokus på at integrere dine nye systemer, så de bliver en naturlig måde at se din tid og energi. Det er også i denne uge du får tjeklister, der giver overblikket over alle dine praktiske gøremål, en madplan (som rent faktisk fungerer) og giver det komplette overblik  – også når livet sker og planer ændres.

Modul 5

Aligned action

Genkender du også følelsen af at være overvældet over alt det, der skal gøres for at komme i mål med et projekt? På dette modul får du step-by-step processen til at skabe et overblik over alle fremtidige (og nuværende) projekter, så du kommer i mål med dem. Hver gang.

Modul 6

Sådan fortsætter du med at leve et liv med ro og overblik

På dette modul lærer du det vigtigste element bag opbygning af vaner og får genveje, der gør det simpelt for dig at holde kursen på egen hånd fremadrettet. Du har alle værktøjerne til mere overblik og ro i hverdagen. Det er tid til at træde ind i dit bedste liv og leve det – nu.

De 6 uger på forløbet vil give dig:

N

En krystalklar forståelse for hvad der reelt skal til for at få mere ro - og højt indsigtsniveau i hvordan du fremover mærker mere overskud i hverdagen. Uden at bruge ét fast skema hver uge.

N

Den effektive og (irriterende) simple trin-for-trin-plan til overblik over alle dine projekter, så du faktisk kommer i mål med dem.

N

Alle forudsætninger for at styre sikkert udenom de klassiske fejl, der typisk er årsagen til at planlægning ikke har fungeret - før nu.

Mit navn er Sanne

Jeg har brugt og skabt systemer, siden jeg var barn og startede med at sortere mine Disney film. Først efter farve og da jeg blev lidt ældre, efter kategori og udgivelsesdato. Yes, jeg har altid haft let ved at forstå systemer og nydt at skabe mine egne. Derfor har jeg i mange år også levet (virkelig effektivt) efter skemaer, målsætninger og tjeklister.

Det ændrede sig altsammen i 2014, efter en bilulykke hvor jeg bl.a brækkede ryggen og deraf fik kroniske smerter. De ting der før fungerede for mig, virkede ikke længere og jeg kunne ikke længere bruge mine systemer på samme måde. Jeg vidste aldrig hvilken dag, jeg vågnede op til eller hvordan jeg ville have det om 1 time. 

Mine før så skattede metoder fungerede ikke til et liv uden forudsigelighed. De manglede fleksibilitet.

Jeg undersøgte alle de systemer og planlægningsmetoder, jeg kunne komme i nærheden af. Jeg sugede al viden omkring mental, kropslig og sjælelig energi til mig. Jeg tog masterclasses, kurser og forløb i ind- og udland. Jeg testede det hele, hver gang i håbet om at hér var svaret endelig på at skabe mere balance og ro i min energi og mit liv. 

Det har taget mig år at tage al den viden ind, implementere metoderne, teste dem, forfine dem og igen teste dem. Alt dét har jeg kogt ind til benet og tilsat mine egne værktøjer, så du kan få de ting, der rent faktisk gør en forskel på ét forløb – Genvejstasten.

Hvorfor stole på mig som mentor? 

I practice what I teach! Jeg lærer dig udelukkende de metoder, jeg selv ved virker, fordi jeg bruger dem hver dag til at skabe og leve mit bedste liv.

Jeg lærer dig de simple teknikker, der gør at jeg har en hverdag, der matcher min krop og sjæl, hvor praktiske gøremål, en social kalender, personlige mål og udvikling harmonerer.

Jeg spilder ikke din tid. Du kommer ikke til at få de ting, du allerede har fået fra kommunens tilbud eller smerteklinikken. Vi bruger kun tid på de ting, jeg ved du mangler.

Du får alt mit guld! Jeg har gjort al mit materiale simpelt og overskueligt og alt overflødigt er skåret fra. Du kommer kun til at bruge energi på det, der faktisk gør en forskel

Jeg har selv gået vejen og forstår, hvordan det føles at få sit liv vendt 180 grader og ikke kunne gøre de ting, der engang virkede. I get it! 

Vi starter i maj 

Kom med til early bird pris

Dørene til 6 ugers forløbet Genvejstasten åbner i maj 2023 og lige nu har du mulighed for at komme med til early bird pris.

Hvorfor?

Fordi det er første gang jeg tilbyder mine værktøjer og metoder i et gruppeforløb.

That’s it.

Din investering i at få adgang til de 6 moduler + 6 ugers støtte, support og svar-garanti er (lige nu) kun 2850 kr.

Genvejstasten er et 6 ugers gruppeforløb for dig, der gerne vil have mere ro og overskud i hverdagen, og er klar til at implementere de ting, der virker – nu.

N

6 x video moduler + tilhørende action steps så du ser resultater

N

Q&A call hver uge med svar garanti på alle spørgsmål

N

3 x guidede meditationer der sætter dig op til succes fra dag ét

N

Tjeklister, skemaer og redskaber der giver et visuelt overblik i din hverdag - som du kan bruge igen og igen.

Derudover får du:

6 ugers medlemskab af den lukkede ‘vi går vejen sammen’-gruppe på Facebook.
Glæd dig til at komme med i et fællesskab med støtte, hep og motivation hver uge.

Det er selvfølgelig 100% valgfrit at være med i det støttende fællesskab i den lukkede Facebook-gruppe. Hvis du hellere vil se modulerne på egen hånd og være med på Q&A calls, er du fri til det.

Stadig ikke sikker?

Book en uforpligtende snak og få afklaring på om forløbet er noget for dig.
Jeg glæder mig til at lære dig bedre at kende!