Disney land, bucketlist

Kender i det der med, at man ser noget og tænker ¨dét vil jeg opleve en dag!¨

Sådanne tanker jeg haft mange gange i løbet af mit liv, men efter ulykkesnatten er det gået op for mig at jeg faktisk har en udløbsdato. Derfor gik jeg igang med at lave en Bucket List og det tog ikke lang tid at få de første skrevet ned. De har jo rumsteret i baghovedet flere år.

Der er derfor også en del punkter, men jeg håber da også jeg har lidt mere end 10 år til at nå det!

Min bucketlist

 • Rejse gennem USA
 • Tage på et eurotrip
 • Opleve de dødes dag i Mexico
 • Vinrejse til Frankrig eller Italien
 • Se et slot i Skotland
 • Oplev karneval i Rio de Janeiro
 • Rejse til New York i juletiden December 2018
 • Tage til Disneyland Paris September 2015
 • Tage til Walt Disney World i Orlando
 • Slippe en lanterne løs i Thailand
 • Se Nordlyset
 • Tage på en luksusrejse til Maldiverne
 • Opleve Australien
 • På rundtur i Sydamerika
 • Rejse med den transsibiriske jernbane til Indien
 • Bade ved et vandfald
 • Tage til en lufthavn og køb en billet til det næste fly
 • Bygge mit drømmehus
 • Sove under stjernerne
 • Se en ballet
 • Læse top 100 bøger
 • Blive besøgsven
 • Blive mentor
 • Udgive en bog
 • Bo i et andet land i min. 3 mdr.
 • Leve som vegetar i 21 dage
 • Opnå min ideal form (igen)
 • Stå på snowboard igen
 • Få en håndlæsning November 2017

Den vil løbende blive opdateret som jeg kan krydse punkterne af på listen og der kommer sandsynligvis flere på hen ad vejen.

Gør dig selv en tjeneste

Har du nedfældet de ting, du gerne vil på skrift?
Det har faktisk været en hel oplevelse i sig selv, at planlægge og forestille mig alle de fantastiske ting jeg gerne vil opleve. Ja, jeg ved godt, at jeg har nogle store ting på min liste, men der er (så vidt jeg ved) ingen regler for hvornår en bucket list skal være tjekket af og min har ingen tidsfrist.

Jeg kan kun opfordre dig til at tænke over, hvad du gerne vil prøve/lære/se/opleve.
I min verden er intet er for stort eller for småt, der er frit valg på alle hylder.
Det behøver ikke være en liste du viser frem til familie, venner og postbudet. Den kan fint ligge i natskuffen og summe. Det vigtige er, at give dig selv tiden til at tænke over dine drømme og lægge en handlingsplan for hvordan, hvornår og med hvem, så listen ikke blot samler støv, men bliver til minder i rygsækken.

Tanken bag dette indlæg

Det er egentlig ikke fordi dette indlæg fortæller så meget om mit liv som smertepatient, men jeg synes også det er vigtigt (i hvert fald for mig) at huske jeg også er langt mere end dét.
Det er ikke mine smerter der definerer hvem jeg er, jeg vælger at se dem som retningsvisere for hvordan jeg (nu) må leve mit liv og dét har jeg tænkt mig at gøre, leve mit liv!

2 comments on “Min Bucket List”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *